Fredag

Update. Har chillat på båtar, simmat med barnen, solat, lekt i sanden, åkt jetsky, ätit på restaurang, haft en ledig dag då jag partaya med de andra ungdomarna här. Porto pallenca är en helt ljuvlig plats, inte för mycket turister och kusten är så fin. Vi åker nästan varje dag ut med båten till någon vacker bay där vi ankrar och chillar resten av dagen, perfecto. Här har ni lite pics, tyvärr mycket dålig kvalitee och amount, glömmer alltid att ta bilder!

some peace and quiet

Här har ni mej. Idag har familjen åkt iväg på födis brunch och jag blev på hotellet. ett ord. Tystnad. Har så mycket mer respekt för det ordet nu förtiden. så Skönt. Imorgon skall jag sätta upp lite bildos. Skall fota lite idag. Tyvärr blir det bara iphone bilder för att jag glömde kamera sladden hemma i england. Ikväll är det 40 års födis fest på en restaurang, föräldrarna fortsätter ut på baren efteråt medan jag drar hem med 7 barn. Loooking forward. Men det skall bli skoj. nu väntar solstolen, mors :)

MALLORCA

Njuter av sol och värme här i Mallorca, sååå LJUVLIGT MED VÄRME, äntligen! leker i poolen, åker ut på båtfärder m familjen , chillar på sandstränder. JEJE, 1 mån kvar, wuhu.

RSS 2.0